Billeder fra fællesspisning

Folketingsmedlem Per Ørum Jørgensen, K, fra Staby fortalte om ny landspolitik og hans mange arbejdsudfordringer med klima i verden. Han tog fra sognegården i Naur til verdenskonference på Bali sammen med landets nye klimaminister. Foto Bent Tilsted/Tilsted Com
Mange unge fulgte meget interesserede elevernes ballettrin fra Det Kongelige Teaters Balletskole i Naur-Sir Sognegård. Foto Bent Tilsted/Tilsted Com
Naur-Sir Borgerforening uddelte prisen til Årets Borger i Naur-Sir Sognegård. Erik Hansen modtog prisen for sin særlige og aktive indsats for lokalområdet siden 1974. Her modtager han prisen af udvalgsformand Mogens Svejgaard Poulsen. Foto Bent Tilsted/Tilsted Com
Ved fællesspisningen blev Naur-Sir Skoles nye fællesleder præsenteret, som er Marianne Fløe Hestbjerg. Foto Bent Tilsted/Tilsted Com
Der var fuldt hus i sognegården til fællespisningen forleden med mad, kultur, ballet og politik - over 165 deltog i julefrokosten . Foto Bent Tilsted/Tilsted Com
Mange unge fulgte meget interesserede elevernes ballettrin fra Det Kongelige Teaters Balletskole i Naur-Sir Sognegård. Foto Bent Tilsted/Tilsted Com
Naur-Sir Sognegård var fyldt til sidste ståplads forleden, da Borgerforeningen i samarbejde med skolen udvidede Fællesspisningsarrangementet med ekstra underholdning af skolens elever fra temaugen.
284 nød aftensmaden forleden i Naur-Sir Sognegård ved fællesspisnings arrangementet. Kuvertprisen er 25 kr. pro persona for et varmt måltid mad, som alle kan blive mætte af.
"Den spanske trappe" i Naur blev også taget i anvendelse til fællesspisningen ved sognegården. Her ses fra venstre Maja, 6, Camilla, 5 og Josephine,6, der spiser frikadeller, kyllingelår, salat og kartoffelsalat med flütes.
Skolegårdens borde og bænke og hele området ved Sognegården i Naur-Sir måtte forleden tages med for at finde tilstrækkelig med siddepladser til 284 gæster til Aftensmad.
Samtlige skoleelever ved Naur-Sir Skole har været med i en større udsmykningsopgave af deres skole i temauge, hvor der blev samarbejdet med kunstner, der var igangsætter for projektet. Her ses forældre og børn på udstilling i gymnastiksalen.
Du får rigtig meget for 25 kr. til Fællesspisninge i Sognegården hver 14. mandag. Varm mad, dejlig salat, friske råvarer og en god social oplevelse.
Godt 100 aktive borgere kommer og spiser varm mad hver 14. mandag mellem 18 og 19 i Sognegården. Efter maden er der indlæg og fælles drøftelse i en lille halv times tid for alle interesserede.
Jette Aaes Nissen er i køkkenet og sørger for de friske råvarer hver gang sammen med det varme måltid mad.
Fællesspisningen i Naur-Sir Sognegård er blevet en succes. Med hjælp af sponsorer lykkes det at få et godt solidt måltid varm mad for 25 kr.
Det fælles sociale liv i Naur-Sir og Krunderup er med til at skabe øget sammenhold og aktivitet. Derfor fortsætter Fællesspisningen i Sognegården sålænge borgerne ønsker det og er med ved bordet.

no news in this list.